Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek'te yılbaşı gecesi sakin geçti

Erdek

Erdek'te Yeni Yıl gecesinde zaman zaman karla karışık yağan yağmur ve düşen hava sıcaklığı nedeniyle cadde ve sokaklar ıssızlığını korurken, Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesinde doğum olmadı.

Erdek’te Yeni Yıl gecesinde zaman zaman karla karışık yağan yağmur ve düşen hava sıcaklığı nedeniyle cadde ve sokaklar ıssızlığını korurken, Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesinde doğum olmadı.
Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin sıkı güvenlik önlemleri aldığı Yılbaşı gecesinde Emniyet ekipleri huzur ve sükûn içinde bir gece yaşanması için devriye gezdi.
Emniyet kayıtlarına alkol etkisinden kaynaklanan küçük birkaç kavga, bazı yaşamsal olumsuzluğu bulunmayan küçük maddi hasarlı kazalar meydana geldi.
Devlet Hastanesi başta olmak üzere,112 Acil Yardım, UEDAŞ ve İtfaiye ekipleri, akaryakıt istasyonları, taksiciler ile vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için adeta seferber oldu.
Öte yandan ilçemizde faaliyet gösteren otel, motel, restaurant ve barlar ise farklı memülü yeni yıl kutlama programı hazırladıkları, bunları çeşitli animasyon gösterileri ile süsleyerek misafirlere hoşça vakit geçirmelerini sağladılar.
Haber : Tuncay Ertan



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı